Cum comand

Pentru a plasa o comanda este nevoie sa parcurgeti pasii urmatori:

  • Cautati cartile dorite folosind butonul de categorii sau butonul “CAUTA O CARTE”
  • Adaugati cartea apasand butonul “Adauga in cos”. In acest moment poza afisata a cartii va contine informatia ca afost adaugata si totodata cosul de cumparaturi a fost actualizat cu cartea respectiva. Cartile selectate vor fi trimise in Cos, fiind pastrate pana finalizati comanda.
  • Pentru a finaliza apasati “vezi cos” pentru a face ajustari privind cartile selectate, si pentru a completa informatiile de livrare.
  • Daca valoarea totala a cosului de cumparaturi este de minim 20 lei se vor activa optiunile de livrare, in acest caz puteti alege, in functie de greutatea cartilor alese, optiunea corespunzatoare si unul din cei doi transportatori, DPD (DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION) sau POSTA ROMANA.
  • Va reamintim ca pentru a beneficia de transport prin DPD sau Posta Romana, trebuie sa aveti o comanda de minim 20 lei. Daca nu aveti in cosul de cumparaturi o valoare peste 20 lei, butoanele pentru selectarea modalitatii de transport/livrare nu sunt active.
    Puteti adauga alte carti in cosul de cumparaturi pentru a depasi suma minima pentru trimitere prin curierat si va puteti reintoarce la cosul de cumparaturi pentru finalizarea comenzii.
  • In pasul urmator apasati “continua cu finalizarea”, se introduc detaliile comenzii, respectiv datele de facturare si livrare, iar pentru finalizare trebuie sa bifati optiunea “Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții sitului web” si apasati butonul “Plaseaza comanda”.

Nota:

  • DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION (DPD -ca metoda de livrare)

Daca alegeti aceasta modalitate de transport, pentru categoria 1-5 KG prețul este de 18 lei in orice localitate din țară. Pentru coletele care depășesc 5 kg prețul crește cu 0,7 lei/kg. Durata expedierii între 24-48 ore. Plata card sau cash ramburs la primirea coletului.

Mai multe informatii despre DPD obtineti aici

  • POSTA ROMANA

Transportul prin Posta Romana a carui greutate depaseste 5 kg are un cost de transport de minim 18 ron, valoarea crescand in functie de numarul de kg suplimentare.

Pentru a face o comanda on-line, valoarea minima trebuie sa fie de 20 lei, in cazul in care nu aveti suma cumulata de 20 de lei, nu se poate plasa nici o comanda.

Anticariatul Doamnei vă așteaptă în fiecare zi de Joi, Sambătă și Duminică între orele 08:00 și 14:00 la Târgul de Antichități din Bd. Timișoara Nr. 101 (vis-a-vis de Dedeman Valea Cascadelor) cu o gamă variată de titluri la prețul promoțional de 5 RON.

Pentru informatii privind stocul, starea, livrarea, etc legate de o carte anume, cum sa plasati o comanda, sau orice alta intrebare, Dinu va sta la dispozitie atat prin email: contact@anticariat-doamnei.com cat si prin telefon 0744504276.