Cum comand

Pentru a plasa o comanda este nevoie sa parcurgeti pasii urmatori:

 • Cautati cartile dorite folosind butonul de categorii sau butonul “CAUTA O CARTE”
 • Adaugati cartea apasand butonul “Adauga in cos”. In acest moment poza afisata a cartii va contine informatia ca afost adaugata si totodata cosul de cumparaturi a fost actualizat cu cartea respectiva. Cartile selectate vor fi trimise in Cos, fiind pastrate pana finalizati comanda.
 • Pentru a finaliza apasati “vezi cos” pentru a face ajustari privind cartile selectate, si pentru a completa informatiile de livrare.
 • Daca valoarea totala a cosului de cumparaturi este de minim 20 lei se vor activa optiunile de livrare, in acest caz puteti alege, in functie de greutatea cartilor alese, optiunea corespunzatoare si unul din cei doi transportatori, FAN COURIER sau POSTA ROMANA.
 • Va reamintim ca pentru a beneficia de transport prin Fan Courier sau Posta Romana, trebuie sa aveti o comanda de minim 20 lei. Daca nu aveti in cosul de cumparaturi o valoare peste 20 lei, butoanele pentru selectarea modalitatii de transport/livrare nu sunt active.
  Puteti adauga alte carti in cosul de cumparaturi pentru a depasi suma minima pentru trimitere prin curierat si va puteti reintoarce la cosul de cumparaturi pentru finalizarea comenzii.
 • In pasul urmator apasati “continua cu finalizarea”, se introduc detaliile comenzii, respectiv datele de facturare si livrare, iar pentru finalizare trebuie sa bifati optiunea “Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții sitului web” si apasati butonul “Plaseaza comanda”.

Nota:

 • RIDICARE PERSONALA IN BUCURESTI

Daca alegeti sa ridicati personal cartile din comanda dumneavoastra, puteti alege una din variantele de mai jos, cu notificare telefonica prealabila pentru confirmare, la telefon 0744 504 276

  • ridicare personala la Târgul de Antichități din Blv. Timișoara Nr. 101 (vis-a-vis de Dedeman Valea Cascadelor) JOI, SAMBATA sau DUMINICA, intre orele 8-14
  • ridicare personala din Ion Manolescu 3-5 (statia de metrou Gorjului), zilnic intre orele 20-23

Cartile comandate prin aceasta metoda vor fi pastrate maxim 5 zile pentru persoana care le-a comandat, dupa care vor fi repuse in magazinul on-line. Daca nu mai doriti sa ridicati produsele comandate din diverse motive personale, va rugam sa anuntati acest lucru, depasirea termenelor de ridicare va duce la blocarea accesului dumneavoastra in magazinul virtual.

 • FAN COURIER

Daca alegeti modalitate de transport FAN COURIER, trebuie sa verificati daca sunteti in zona de acoperire, pentru a nu creste costul transportului estimat.

Verificati daca sunteti in aria de acoperire accesand adresa urmatoare: locatii Fan Courier

Serviciul de expedieri Fan Courier este disponibil în toată România, iar numărul localităților deservite fără a plăti taxa de kilometri parcurși poate fi verificat la acest link: acoperire Fan Courier

Verificati website-ul Fan Courier inainte de a plasa o comanda, pentru ca daca nu sunteti intr-o arie acoperita, costul suplimentar este de 0.8 lei/km.

Comenzile prin Fan Courier beneficiaza de o reducere de 5 lei aplicata la fiecare modalitate de transport Fan Courier. (de ex: intr-o comanda de 30 lei cu modalitate de transport Fan Courier 1kg valoarea totala este 48 lei. Plata finala este 18 lei transport, facturati separat de Fan Courier si 25 lei facturati separat de catre noi).

Valoarea transportului poate creste in functie de numarul de kg suplimentare ale unei comenzi, la calculul transportului cu modalitatea “Fan Courier peste 3kg” costul va fi calculat cu 1.5 lei/kg suplimentar.

 

 • POSTA ROMANA

Transportul prin Posta Romana a carui greutate depaseste 5 kg are un cost de transport de minim 18 ron, valoarea crescand in functie de numarul de kg suplimentare.

Pentru a face o comanda on-line, valoarea minima trebuie sa fie de 20 lei, in cazul in care nu aveti suma cumulata de 20 de lei, nu se poate plasa nici o comanda.

Anticariatul Doamnei vă așteaptă în fiecare zi de Joi, Sambătă și Duminică între orele 08:00 și 14:00 la Târgul de Antichități din Bd. Timișoara Nr. 101 (vis-a-vis de Dedeman Valea Cascadelor) cu o gamă variată de titluri la prețul promoțional de 5 RON.

Pentru informatii privind stocul, starea, livrarea, etc legate de o carte anume, cum sa plasati o comanda, sau orice alta intrebare, Dinu va sta la dispozitie atat prin email: contact@anticariat-doamnei.com cat si prin telefon 0744504276.