Cum comand

Pentru a plasa o comanda este nevoie sa parcurgeti pasii urmatori:

  • Cautati cartile dorite folosind butonul de categorii sau butonul “cauta o carte”
  • Adaugati cartea apasand butonul “Adauga in cos”. In acest moment poza afisata a cartii va contine informatia ca afost adaugata si totodata cosul de cumparaturi a fost actualizat cu cartea respectiva. Cartile selectate vor fi trimise in Cos, fiind pastrate pana finalizati comanda.
  • Pentru a finaliza apasati “vezi cos” pentru a face ajustari privind cartile selectate, si pentru a completa informatiile de livrare.
  • In partea dreapta a paginii aveti informatii despre sumar cos de cumparaturi unde trebuie sa alegeti modalitatea de trimitere a cartilor. Va reamintim ca pentru a beneficia de transport prin Posta Romana, trebuie sa aveti o comanda de minim 20 lei. Daca nu aveti in cosul de cumparaturi o valoare peste 20 lei, butoanele pentru selectarea modalitatii de transport/livrare nu sunt active.  Puteti adauga alte carti in cosul de cumparaturi pentru a depasi suma minima pentru trimitere prin Posta Romana si va puteti reintoarce la cosul de cumparaturi pentru pasul urmator, finalizarea comenzii.
  • In pasul urmator apasati “continua cu finalizarea”, se introduc detaliile comenzii, respectiv datele de facturare si livrare, iar pentru finalizare trebuie sa bifati optiunea “Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții sitului web” si apasati butonul “Plaseaza comanda”.

Nota:

  1. Transportul prin Posta Romana este gratuit pentru o valoare a comenzii de minim 100 ron.
  2.  Transportul prin Posta Romana este gratuit pentru o valoare a comenzii de minim 300 ron, avand si o reducere de 10% pentru intreaga valoare.
  3. Transportul prin Posta Romana a carui greutate depaseste 5 kg are un cost de transport de minim 18 ron, valoarea crescand in functie de numarul de kg suplimentare.

Pentru a face o comanda on-line, valoarea minima trebuie sa fie de 20 lei, in cazul in care nu aveti suma cumulata de 20 de lei, nu se poate plasa nici o comanda.

Anticariatul Doamnei vă așteaptă în fiecare zi de Joi, Sambătă și Duminică între orele 08:00 și 14:00 la Târgul de Antichități din Bd. Timișoara Nr. 101 (vis-a-vis de Dedeman Valea Cascadelor) cu o gamă variată de titluri la prețul promoțional de 5 RON.

Pentru informatii privind stocul, starea, livrarea, etc legate de o carte anume, cum sa plasati o comanda, sau orice alta intrebare, Dinu va sta la dispozitie atat prin email: contact@anticariat-doamnei.com cat si prin telefon 0744504276.